header
 
Picture
Sunday, July 8th at 7 pm
Brandenburg Room at the DANK Haus German American Cultural Center
4740 North Western Avenue, Chicago, IL
Free admission - please RSVP

The Romanian Cultural Institute in New York in partnership with the ROmanian Cultural eXchange (ROCX) and the Romanian Consulate in Chicago is pleased to present to Chicago audiences EMINESCU, a special event of poetry and music performed by legendary actor Ion Caramitru and clarinetist Aurelian-Octav Popa.
This tour is in Romanian only.

ICR New York are placerea de a prezenta publicului romanesc din SUA pe legendarul actor Ion Caramitru acompaniat de clarinetistul Aurelian-Octav Popa intr-un recital extraordinar EMINESCU in limba romana, ce include selectii din manuscrisele de poezie, proza si filosofie ale lui Mihai Eminescu. Cei doi artisti revin in Statele Unite dupa succesul deosebit repurtat in 2011 de turneul organizat de ICR New York in randul comunitatilor romanesti din New York, Washington, Philadelphia, Montreal si Toronto, succes care a marcat si includerea spectacolului in repertoriul Teatrului National din Bucuresti.
Anul acesta ICR New York va oferi diasporei romanesti din Statele Unite ocazia sa se intalneasca din nou cu Ion Caramitru si poezia lui Eminescu intr-un turneu extins pe coasta de vest a SUA, ce va include reprezentatii in New York, Easton CT, Chicago, Los Angeles si San Francisco.

Spectacolul va avea loc in Chicago duminica, 8 iulie, incepand cu orele 7 pm, la DANK Haus German American Cultural Center si este organizat in colaborare cu ROmanian Cultural eXchange (www.romanianculturalexchange.org) si cu sprijinul Consulatului General al Romaniei la Chicago.

IMPORTANT
Spectacolul se desfasoara in limba romana
Intrarea este libera in limita locurilor disponibile. Rezervari prealabile sunt necesare.

 


Comments


Comments are closed.

footer